Zonder zwoegen en zweten

Met vallen en opstaan, zwoegen en zweten, deed ik vijftien jaar lang ervaring op als ondernemer in de bouwsector. Ik heb mijn inzichten, visie en tips in een boek gebundeld voor andere bouwondernemers. 'Zonder zwoegen en zweten' is bedoeld voor jong en oud, voor starters en doorgewinterde ondernemers én hun partners.

Van een ondernemer, voor ondernemers

Ik schreef het boek dat ik had willen lezen toen ik mijn eerste stappen als bouwondernemer zette. Dit is dan ook een boek van een ondernemer in de bouw voor ondernemers in de bouw. Voor beginnende en ervaren bouwondernemers, met of zonder personeel, die willen ondernemen met oog voor efficiëntie en rentabiliteit.

Je krijgt antwoorden op vragen zoals:

  • Ben ik goed bezig ?
  • Is mijn uurtarief te hoog, te laag of net goed ?
  • Zal ik dit jaar winst of verlies maken ?
  • Werk ik efficiënt genoeg ?
  • Bouw ik genoeg pensioen op voor later ?

Het ondernemerschap is geen vanzelfsprekende keuze, maar ik ben er zeker van dat er niets je zoveel voldoening kan geven dan je eigen bedrijf runnen. Die overtuiging wil ik doorgeven en versterken in ‘Zonder zwoegen en zweten’.

Zonder zwoegen en zweten - Ondernemen in de bouw

Prijs: € 29,95 (incl. btw)
verzending niet inbegrepen
17 x 24 cm, 200 pagina’s
ISBN: 978-90-8249-151-7

Wil je het boek bestellen? Stuur me dan een e-mail met je adresgegevens en het gewenste aantal. Vergeet ook je btw-nummer niet als je een factuur wenst.