bewust groeien in elke bouwdimensie

Als bouwondernemers werken we hard. Vaak te hard. Bouwdimensies helpt ondernemers in de bouwsector om geruster, bewuster en rendabeler te werken. En dat met oog voor de financiële, strategische én operationele dimensie van hun zaak. Zo varen ze een toekomstgerichte koers en staan ze sterker!

Bouwdimensies - Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Tijdens een persoonlijk adviestraject analyseren we samen de financiële, strategische en operationele dimensie van jouw bouwbedrijf. Je krijgt advies op maat en kunt rekenen op een klankbord met veel ervaring en kennis van zaken.

Lees verder
Bouwdimensies - Lezingen en workshops

Lezingen en workshops

Bouwdimensies organiseert lezingen en workshops voor bouwondernemers die willen werken aan de efficiëntie, rentabiliteit en strategie van hun zaak. Je krijgt inzichten in ondernemen in de bouw én leert je collega-ondernemers beter kennen.

Lees verder
Bouwdimensies - Boek

Boek

Emiel Denies, de man achter Bouwdimensies, bundelde zijn ervaringen en inzichten als bouwondernemer en sectorspecialist in het boek 'Zonder zwoegen en zweten'. Voor bouwondernemers die geruster, bewuster en rendabeler willen ondernemen.

Lees verder

Ik ben Emiel Denies. Met Bouwdimensies help ik bouwondernemers om bewuster, geruster en rendabeler te werken aan hun bouwbedrijf. In persoonlijke adviestrajecten en workshops gaan we samen concreet aan de slag. We analyseren de strategische, operationele en financiële dimensie van je business. Het resultaat? Meer grip en duidelijkheid. En de juiste inzichten voor een heldere koers die je tot een rendabele onderneming leiden.Financiële dimensie

Is jouw uurtarief te hoog, te laag of net goed? Zul je dit jaar voldoende winst maken? Loont jouw harde werk, vandaag en later? Een financieel gezond bedrijf zonder te hoeven zwoegen en zweten, daar dromen we allemaal van. Bouwdimensies begeleidt jou bij de financiële dimensie van je bouwbedrijf.

Strategische dimensie

Weet jij waar je met je bedrijf naartoe wilt? Ga je voor steile groei of mag alles hetzelfde blijven? Ken je de evoluties in je vakgebied? Als bouwondernemer krijg je heel wat uitdagingen voorgeschoteld. Bouwdimensies helpt je om te ondernemen vanuit een duidelijke strategische visie voor een rendabele toekomst.

Operationele dimensie

Run jij je bouwonderneming op de meest efficiënte manier? Kun jij je werknemers aan je bedrijf binden? Is je workload goed verdeeld over het jaar? Allemaal operationele vragen waar je als bouwondernemer weleens wakker van ligt. Bij Bouwdimensies zoeken we samen concrete en praktische antwoorden.