Persoonlijk en concreet advies voor bouwondernemers

Bouwdimensies biedt talrijke workshops, lezingen en vlogs aan over ondernemen in de bouw. Maar ik begeleid bouwondernemers ook persoonlijk met hun business. In een traject op maat pakken we samen de financiële, operationele en strategische dimensie van je bouwbedrijf aan. Zo bepalen we een rendabele en duidelijke koers vanuit de juiste inspanningen.

Advies op maat van jouw bouwbedrijf

Een persoonlijk adviestraject bestaat uit een aantal vaste stappen, maar wordt verder op maat uitgewerkt in functie van jouw specifieke verwachtingen:

  • We analyseren en bespreken de boekhoudkundige stukken van je bouwbedrijf. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de financiële gezondheid.
  • In functie van jouw verwachtingen stellen we een takenlijst op en bespreken we wat we in welke fase wel of niet toewijzen of uitvoeren.
  • We berekenen een concreet en realistisch uurtarief op maat van jouw business en marktsegment.
  • We maken werkdocumenten op met een concrete invulling van de specifieke uurtariefberekening.
  • We bereiden een nota voor de boekhouder voor.
  • Na drie maanden boeken we een opvolgingsgesprek en eventuele verdere stappen in.

Gedetailleerd verslag

Dit intensieve maar bijzonder productieve traject brengt jouw business helder in kaart. Ik bereid elke afspraak grondig voor en volg jouw bedrijf nauwgezet op. Na het traject ontvang je van mij een inzichtelijk verslag met alle conclusies en noodzakelijke acties. Het resultaat? Je werkt efficiënter en hebt meer vertrouwen. En je bouwbedrijf vaart een meer rendabele koers.

Meer weten over een persoonlijk adviestraject door Bouwdimensies? Neem dan zeker contact op.