De operationele dimensie van jouw bouwonderneming:

efficiëntie, werkplanning en personeel
  • Run jij je bouwonderneming op de meest efficiënte manier?
  • Kun jij je werknemers aan je bedrijf binden?
  • Is je workload goed verdeeld over het jaar?

Allemaal vragen waar je als bouwondernemer weleens wakker van ligt. Want een bouwbedrijf leiden vraagt inzicht en juiste beslissingen. Wil je concrete antwoorden op de prangende vragen die je uit je slaap houden? Dan kun je terecht bij Bouwdimensies. Ik help jou bij de operationele dimensie van je bouwbedrijf.

Een bouwbedrijf leiden vanuit een evenwichtige workload

Heeft jouw bedrijf voortdurend een (te) hoge workload? Of zijn er maanden waarin je het niet gedaan krijgt, maar ook periodes waarin je eigenlijk te weinig werk hebt? Bij Bouwdimensies krijg je advies om je werk optimaal te plannen en eventuele rustige periodes slim op te vangen. Simpel toepasbare trucjes waardoor je het hele jaar door goed je boterham verdient én je werknemers aan de slag houdt.

Technische bagage vergroten

Je werkt ongetwijfeld keihard. Je werkt in én aan je zaak, je investeert in netwerken, je ontfermt je over je werknemers. En dus heb je tijd te kort. Toch is het heel belangrijk voor de toekomst van je bedrijf om bij te blijven in je vakgebied. Ik leer je manieren aan om alles onder controle te houden, zodat je ruimte creëert om opleidingen te volgen of je kennis op andere manieren te vergroten.

Personeel vinden en binden

Zonder je werkmannen en -vrouwen is je bedrijf niets. Maar tegelijkertijd vormen ze een van je grootste kopzorgen. Ziekte, ontslag, vragen om opslag, ruzie in je team … Hoe pak je personeelsproblemen aan? Hoe vind je de juiste vakmensen? En hoe bind je ze aan je onderneming? Ik geef je essentiële inzichten en best practices die je kunt toepassen op je eigen zaak.

Streven naar meer efficiëntie

In een traject bij Bouwdimensies komen al je operationele vragen aan bod. Het doel? Je onderneming vlotter laten lopen, met zo weinig mogelijk (indirecte) kosten, met geschikt personeel en een constante workflow.

Ook de financiële en strategische dimensie van je onderneming komen uitgebreid aan bod.

Zit jij in je bouwonderneming met heel wat operationele vragen? Neem dan zeker vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.