Bouwdimensies: bewust én rendabel ondernemen in de bouw

Als ondernemer in de bouw weet je maar al te goed hoe hard onze stiel is. We werken keihard en maken lange dagen. Met één doel: de beste service leveren aan onze klanten. Door dat vele zwoegen en zweten heb je amper tijd om stil te staan bij belangrijke vragen:

  • Is mijn uurprijs correct?
  • Loopt mijn planning wel optimaal?
  • Kan ik mijn zaak rendabeler maken?

Bouwdimensies biedt jou een klankbord én gespecialiseerde kennis. Zowel op operationeel en financieel als strategisch vlak.

Begeleiding op maat van bouwondernemers

Als ondernemer in de bouw met een jarenlange praktijkervaring ken ik het klappen van de zweep. Ik begrijp jouw leefwereld en weet met welke behoeften, zorgen en problemen je zit. Ik heb Bouwdimensies opgericht om bouwondernemers een forum te geven waar ze met al hun vragen terechtkunnen. Als ondernemer krijg je de feedback en begeleiding die jouw bedrijf nodig heeft om sterk te staan.

Met een concrete aanpak naar meer rentabiliteit

Ik werk zelf al vele jaren in de bouw en weet dus hoe belangrijk een concrete aanpak is om snel te kunnen schakelen. Bij Bouwdimensies gaan we daarom samen heel praktisch aan de slag. We streven ernaar dat je met de juiste inspanningen meer rentabiliteit bereikt. We analyseren de operationele, financiële en strategische kern van je zaak. Zo krijg je niet alleen meer duidelijkheid, maar ook meer grip op je bedrijf. Vanuit duidelijke inzichten bepalen we een heldere koers voor je toekomst.

MENS centraal

Bij BouwdiMENSies staat de mens centraal. Omdat ik ervan overtuigd ben dat niet alleen je zaak, maar ook jijzelf er alle baat bij hebt dat je als ondernemer alle facetten in je leven onder controle hebt. We bekijken dus niet alleen of je uurtarief realistisch is, maar nemen ook de balans tussen werk en privé onder de loep. Want een bouwonderneming overeind houden kan vaak met minder hard labeur en meer levenskwaliteit.

Workshops en lezingen

Naast persoonlijk advies kun je bij Bouwdimensies ook terecht voor workshops en lezingen. Daarin geef ik aan groepen bouwondernemers tips en werkwijzen die leiden tot stevigere fundamenten voor hun zaak. Want hard werken mag, maar je job zou je niet voortdurend bloed, zweet en tranen mogen kosten. Dat inzicht vormde trouwens de basis voor mijn boek 'Zonder zwoegen en zweten' (2016).

Wil jij ook rendabel ondernemen in de bouw? Ontdek dan hoe Bouwdimensies jou een stap dichter bij je doel brengt. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.